Két megjegyzés

1. Fajankó (mint minimum) miniszterünk, SzíjjÁrtó olyan országnak rontott neki, amelyik csodát csodára halmoz mezőgazdasági területen: az USA mögött értékben mérve a második legnagyobb élelmiszer-exportőr; a vezető kutatási központjuk, a Wageningen University & Research (WUR) 140 országban működtet projekteket, valamennyi kontinensen országokkal és egyetemekkel kötött szerződésekkel nyújt fejlesztési támogatást; azt a célt tűzte ki, hogy részese legyen az elkerülhetetlen feladat megvalósításának, miszerint a következő négy évtizedben földgolyóbisunknak több élelmiszert kell előállítania, mint amennyit az elmúlt 8000 év alatt az emberiség termelt, hogy el tudja látni a növekvő népességet, ha nem, egymilliárd ember fog éhezni.

2. Mi lehúzhatjuk a függönyt! Megfeneklik az ország, amelyikben ilyen eszelős nyikhaj irányítja a külügyet és külkereskedelmet (és nem ő a legsötétebb a kormányzó foci-csapatunkban), az ellenzékben pedig ocsmány pozíció-harcot vívnak önjelölt felfuvalkodott hím és nő hólyagok, név szerint Gyurcsány, Botka, Karácsony, Széll, a Momentum várva várt jelöltje, + Vona, aki röhögve fog föléjük emelkedni. Ámen. Nincs isten, aki ezt az országot ki tudná húzni a szarból.

Reklámok

ahalmos névjegye

Repülőmérnök és közgazda voltam a közelmúltig, az utóbbi években azonban 15 magyar, két angol és egy orosz könyvet írtam. Elérhetők: www.bookandwalk.hu; www.amazon.com; www.smashwords.com; www.goodreads.com; www.mek.oszk.hu és LinkedIn.com > My Profile. Két éve bloggolok itt.
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s