It May Be Time For America To Take a Knee – Lehet, itt az ideje, hogy Amerika térdepeljen le

Read – Olvassa el:

https://www.commondreams.org/views/2017/09/27/it-may-be-time-america-take-knee

Under the picture – A kép alatt:

“Civil disobedience is not our problem. Our problem is civil obedience. Our problem is that people all over the world have obeyed the dictates of leaders…and millions have been killed because of this obedience…Our problem is that people are obedient all over the world in the face of poverty and starvation and stupidity, and war, and cruelty. Our problem is that people are obedient while the jails are full of petty thieves… (and) the grand thieves are running the country. That’s our problem.”-Howard Zinn. (Photo: Matthew Lewis/Getty Images)

“A polgári engedetlenség nem a mi problémánk. A mi problémánk a polgári engedelmesség. A mi problémánk az, hogy az emberek világszerte betartották a vezetők diktátumát … és emberek millióit ölték meg az engedelmesség következtében … A mi problémánk az, hogy az emberek világszerte engedelmesek a szegénység és az éhezés és az ostobaság és a háború és a kegyetlenség láttán. A mi problémánk az, hogy az emberek engedelmeskednek, míg a börtönök tele vannak piti tolvajokkal … (és) a nagy tolvajok vezetik az országot. Ez a mi problémánk. “- Howard Zinn.

 

Reklámok

ahalmos névjegye

Repülőmérnök és közgazda voltam a közelmúltig, az utóbbi években azonban 15 magyar, két angol és egy orosz könyvet írtam. Elérhetők: www.bookandwalk.hu; www.amazon.com; www.smashwords.com; www.goodreads.com; www.mek.oszk.hu és LinkedIn.com > My Profile. Két éve bloggolok itt.
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s