Important news – Fontos hírek!

Friss, nagyon figyelemreméltó hírek (all the three are in English):

1. A „Paradise Papers” információi szerint Trump szoros köréhez tartozó 13 ember sáros offshore ügyekben. Ketten a kormány tagjai: Rex Tillerson külügyminiszter és Wilbur Ross kereskedelmi miniszter. A tanulmány készítői kormánytagként kezelik Randal Quarles-t is, a Federal Reserve bankfelügyeleti ágának vezetőjét. A többi csak tanácsadó, vagy adományozó. Ilyen banda vezeti a világcsendőr hatalmat.

2. Újabb könyvet merek ajánlani az USA vezető körei iránt érdeklődők figyelmébe, a Stan Schatt tollából született Mike Pence: A Clear and Present Danger” címűt (Amazon Kindle Edition, 2017, fillérekért kapható). A szerző állítja, hogy az USA elnökhelyettese rosszabb lenne Trumpnál. (Ami szerintem lehetetlen, ő azonban jobban, mélyebbre láthat.) A legfőbb ok: szélsőséges keresztény fundamentalista! Mint a közelmúltban a Facebook-on olvasható komoly összeállításból tudhatjuk, ez a világszemlélet eddig legkevesebb 800 millió ember halálát okozta!

3. A Credit Suisse vezette agytank – a saját kutatóintézete és vezető szakértők csapata – „Global Wealth Databook 2016” címen közzétett kolosszális tanulmányában kimutatja, hogy a szegénység széles körben hirdetett világméretű csökkenése csupán a kapitalisták álma. A valóság a szegénység széles körben megvalósuló növekedése. A tanulmányt nem „komcsik”, vagy liberálakárkik készítették, hanem független szakértők. Aki csak teheti/tudja, lapozzon bele:

http://publications.credit-suisse.com/tasks/render/file/index.cfm?fileid=AD6F2B43-B17B-345E-E20A1A254A3E24A5

Reklámok

ahalmos névjegye

Repülőmérnök és közgazda voltam a közelmúltig, az utóbbi években azonban 15 magyar, két angol és egy orosz könyvet írtam. Elérhetők: www.bookandwalk.hu; www.amazon.com; www.smashwords.com; www.goodreads.com; www.mek.oszk.hu és LinkedIn.com > My Profile. Két éve bloggolok itt.
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s