A fejem kavarog

A fejem kavarog,

nem hiszem, hogy józan belátás vezérel döntő poszton lovagló vezéreket!

A források magyar internet-lapok és a YouTube. Naponta több videót tehetnék fel állításaim igazolására.

Írtam Abszurdisztánnak nevezve világunkat.

Hangsúlyoztam, hogy más a világlátásom, mint az USA által vezérelt, pumpált, trombitált főáramlat híveié. Ami azóta történik, felbátorít arra, hogy már ne Abszurdisztánnak nevezzem a világot, hanem Idiosztánnak vagy Idiokráciának.

Mert hiába mondom és mondom, sorolom a világot mérgező történéseket, világunk vezetői zavartalanul haladnak tovább, poklot csinálnak belőle!

  • Két hatalom teszi tönkre örök időkre az amúgy is roggyant renoméját: a második legveszélyesebb, világháború fészke Izrael és a legnagyobb nukleáris fegyverkészlettel rendelkező Oroszország. Lássuk az utóbbi néhány napot.
  • Izrael:

Kiszabadít négy túszt, megöl kétszáz palesztint, megsebesít annál is jóval többet, nemzetközi szervezetek is genocídiumnak hívják.

Magasrangú amerikai tiszt lemond rangjáról és kilép a hadseregből. Gazában szolgált, elege lett abból, hogy a Holokauszt szelleme nyomasztotta az izraeli hadsereg akciói során.

Írország miniszterelnöke hangját emelve vádolja az EU vezetőit: Homlokegyenest ellenkező a két háborút folytató országgal Oroszországgal és Izraellel kapcsolatos politikájuk. Míg Oroszországot elítélik, szankciókkal sújtják, Izraelt, ami 70 éve elnyomja Gaza teljes lakosságát, támogatják. Ideje lenne Izrael ellen is fellépni. 

A kormány szóvivőjét kérdező megfigyelő mondta: Ha tudjátok, hogy 14 000 Hamász terroristát öltetek meg (ezt állítják), tudnotok kell azt is, hány ártatlan civillel végeztetek! A szóvivő csak hápog, körtönfalaz, kerülgeti a forró  kását.

Olvasásra ajánlom a háború után írt „Izrael” könyvemet: https://mek.oszk.hu/25100/25194/

  • Oroszország:

Rakétahordozó csatahajókat, nukleáris meghajtású, hiperszonikus fegyverekkel felszerelt tengeralattjárókat vezényel Kubához, már le is horgonyoztak Havanna kikötőjében. Lassan az egész NATO ellen harcol, de világossá teszi: az USA-t tekinti legfőbb célpontnak, ha a NATO megtámadná. Az indokolás is hajmeresztő: ha más országokból (nem Ukrajnából) érné támadás, ő is más országokból védekezne. Ez világháborút jelentene.

Az „Oroszország-Ukrajna: ki a bűnös?” könyvemben olvasható a véleményem:

https://mek.oszk.hu/25500/25565/

  • Hiába gázol fergeteges tempóban a NER (Orbanisztán) belébe onnan kiszakadt harcos, ölik, rúgják, ahol érik. Az Istenek (a Hit Gyülekezete) trónján ülő balfácán TV-csatornája is belé löket egy szuronyt a dölyfös hólyag Egonnal. Egyértelmű: előkészített lejárató akció történt, vaskos szégyenfolt a csatornán és a műsorvezetőn.

Akit országunk politikusairól (Magyar Péter előttig) érdekel, olvassa el a „Mitől döglik meg ez az ország?” könyvem, teljes fejezet foglalkozik benne Gyurcsánnyal:

https://mek.oszk.hu/22100/22110/

  • A világot fenyegető legfőbb, egyes számú világháborús veszély kétségkívül az USA. Számtalan világméretű gondolkodó véleménye mellett a tények is bizonyítják: az USA felett nem annak „választott” vezető uralkodnak, hanem a katonai-hadiipari maffia. Erre a veszélyre már az elnöki posztról távozó Eisenhower felhívta a figyelmet. Fegyver ural mindent a világcsendőr hatalomban!

Idióta, aki elhiszi, hogy az USA demokratikus hatalom, a béke őre, pedig „csak” a tőke legfőbb őre, világcsendőri hatalmát minden eszközzel őrzi, terrorhatalom!

Ajánlom „Az USA ledarálja a világot!” könyvem: https://mek.oszk.hu/15500/15598/

       Új hír, hogy Biden fiát jogtalan (idegen néven vásárolt) és drogos állapotban magánál tartott fegyver miatt elítélték. Ő az a Biden, aki évekig Ukrajnában dolgozott a Burisma gázvállalatnál és erősen vált korrupcióval gyanúsítottá.  

Trump az első elnöksége idején ugyancsak botrányba keveredett, mert „A botrányt Donald Trump amerikai elnök Volodimir Zelenszkij ukrán elnökhöz intézett kérése váltotta ki Joe Biden és fia vizsgálatára.” Hogy érthetőbb legyen, arra akarta rávenni, hogy indítson vizsgálatot Joe és Hunter ellen korrupció gyanújával. (18 ezer szó és angol a hír a Wikipedián.)

Ez is az USA Ukrajnában,

Budapest, 2024. június 13.

ahalmos névjegye

Repülőmérnök és közgazda voltam a közelmúltig, az utóbbi években azonban 15 magyar, két angol és egy orosz könyvet írtam. Elérhetők: www.bookandwalk.hu; www.amazon.com; www.smashwords.com; www.goodreads.com; www.mek.oszk.hu és LinkedIn.com > My Profile. Két éve bloggolok itt.
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás