A menekült-krízisről – The Refugee-Crisis

Többször megírtam: lehetetlen folytatni a viaskodást ebben a mérhetetlen mocsárban, amit a világ vezető hatalmai és országunk erkölcstelen, rablóbanda törpéi képviselnek.

Lehetetlen ráébreszteni a menekült-krízissel foglalkozó, demagógiát fröcskölő, illetve azzal átitatott tömeget, hogy a menekülők nem horda, nem bűnözők hada, nem munka nélküli párnás életet követelő lusta banda, hanem az évek óta, pontosabban 2001 (Afganisztán) – 2003 (Irak) óta öldöklő háborúk, barbár állami terror (USA és néhány követője), hajléktalan élet és éhezés elől menekülő szerencsétlen tömeg. Szinte minden hozzászóló vallási és etnikai kérdésekkel foglalkozó, fajgyűlölettel telített alak. Nem vagy ritkán akad olyan, aki elfogadja a nemzetközi, amerikai, angol, német tudósok, jogászok, politikai elemzők véleményét, miszerint a 9/11-et és maguk által kreált alibiket (tömegfegyverek gyártása és alkalmazása) gyilkos népirtásra felhasználó amerikai-angol vezetők – George W. Bush-al és Tony Blair-rel élükön – háborús bűnösök. Az ő állami terrorjuk indította el a sokmilliós menekültet, első lépésben a még meg nem támadott szomszédos országokba, majd a pokol szélesedésével és az ISIS megjelenésével a régión kívülre. Az ISIS – rendkívüli fundamentalista volta és hihetetlen terrorja miatt – joggal szerepel az okok között, de nem akarják tudomásul venni a csak velük foglalkozók, hogy ez a bandita-csoport csak másodlagos szerepet játszik, hiszen az iraki háború, az amerikai háborús bűnök sarja: iraki fogolytáborban alapította néhány ellenálló!

Hogy a menekültek között terroristák (ellen-terroristák?!), egyéb sötét lelkek is lehetnek? Természetesen igen. De miattuk nem szabad elítélni az áldozatokat, az irhájukat mentőket. Hangsúlyozottan az USA-ra terhelve a felelősséget, segíteni kell rajtuk, közös erővel, közös forrásokból merítve. Se falak, se embertelen propaganda, se visszaküldözgetés nem oldja meg a problémát, évekig fog tartani, mire „le tud csengeni”, hiszen az amerikai katonai-hadiipari komplexum által irányított katonai-politikai vezetőknek kell észre térniük. És ebben az új amerikai elnök se lesz józanabb, mint a genocídiumokkal terhelt eddigi vezetők.

Ami pedig itthon zajlik, már „tollra sem érdemes”! Zsivány gazemberek rabolják szét az országot, mind nyíltabban törekednek az abszolút diktatúra megteremtésére. Amit eddig fasisztoid megnyilvánulásoknak hihettünk, azok most felöltik a barna-fekete köpenyt.

Abba kell hagyni! – mondanám legszívesebben. Talán még tartom magam, valakiknek csak fel kell tárniuk az igazságot. Hátha növelhető a józanul gondolkodók száma.

Három e-könyvemet ajánlom a figyelmüket, mindhárom ingyen tölthető le a Magyar Elektronikus Kömyvtárból (www.mek.oszk.hu) és a Book and Walk Kft. könyvesboltból (www.bookandwalk.hu): „2015 – Történelmi pillanatkép”, Európa 22-es csapdában” és „Az USA ledarálja a világot”.

ahalmos névjegye

Repülőmérnök és közgazda voltam a közelmúltig, az utóbbi években azonban 15 magyar, két angol és egy orosz könyvet írtam. Elérhetők: www.bookandwalk.hu; www.amazon.com; www.smashwords.com; www.goodreads.com; www.mek.oszk.hu és LinkedIn.com > My Profile. Két éve bloggolok itt.
Kategória: Uncategorized | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás